Skip to content

Läs mer om hur vi har hjälpt några av våra kunder

Läs mer om hur vi har hjälpt några av våra kunder

Vi är oerhört stolta över att hittills ha hjälpt drygt 500 företag lösa komplexa behov av tech-kompetens. Vi är måna om att vara engagerade och värdeskapande i allt vi gör. Här är ett axplock av samarbeten som vittnar om just detta. Om du efter att ha läst kundcasen fortfarande tvekar så lämnar vi gärna referenser. Hör av dig, vi är här för att lösa dina behov!

BookBeat

“(…)Konsulterna har också bidragit till ny kunskap, nya perspektiv och hjälpt till att utbilda teamet. Mer konkret så har konsulternas insats resulterat i att vi har kommit igång mer med UI tester och även systemövergripande tester.”

Edgeware

“(…)Developers Bay har en bra rekryteringsprocess som genererar bra och kvalitetssäkrade konsulter. Samarbetet har funkat bra och det är lätt att få tag på kontaktpersonen om det är något…”

Qliro

“(…)Det har varit personligt och öppet med väldigt ärlig kommunikation. Processerna har varit smidiga och vi har förstått varandras behov. Developers Bay har snabbt presenterat bra och relevanta kandidater.”

Green Cargo

“Developers Bay svarar upp med bra och relevanta profiler. Vi får bra urval när vi skickar in en förfrågan.”

Timeplan

“Konsulten fick de sista pusselbitarna att falla på plats när vi var i slutfasen för att kunna lansera tjänsten.”

Kiona

“Vi valde Developers Bay på grund av deras förmåga att snabbt leverera avgörande hjälp för att lösa våra uppgifter och problem.”

Vill du också stärka upp ditt Tech-team?

Fyll då i formuläret här nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.