Skip to content

Söker du konsulter inom tech?

Söker du konsulter inom tech?

Kapacitet av de bästa konsulterna inom tech

Vi erbjuder marknadens bästa kapacitet av kvalificerade konsulter inom Tech. Vårt nätverk består av ca 4300 kvalitetssäkrade konsulter och växer kontinuerligt med noga utvalda frilansare och partnerkonsultbolag.

Marknadens bästa matchningar

Vi har en nära relation med våra konsulter. Vi kan därför effektivt matcha era behov med rätt konsult. Som uppdragsgivare sparar du tid och får snabbt träffa relevanta och motiverade konsulter som är intresserade av uppdraget.

Våra agenter hanterar hela processen från intervjuer till avtal, fakturering, samt uppföljning under hela uppdraget.

Vi arbetar i nära relation med dig som uppdragsgivare

Vi har i dagsläget en stor variation av uppdragsgivare – startups, produktbolag, mediaföretag, finansbolag, spelbolag, digitalbyråer m.m. Gemensamt för alla är att de behöver någon som förstår deras behov och snabbt kan leverera toppkandidater. 

Kvalitet, transparens och långsiktighet är ledord för oss i alla samarbeten. Vi säkrar löpande att alla parter är nöjda.

Läs vad några av våra kunder säger om oss

Ta inte bara oss på orden, här kan du läsa mer om vad några av våra kunder har att säga om varför de valt att samarbeta med Developers Bay, vad som har fungerat bra och hur Developers Bay har hjälpt till i både stor och mindre skala.

Vår prismodell

Arvodet varierar mellan våra konsulter baserat på kompetens och erfarenhet. Vi har en transparent modell och alla parter vet alltid vad som gäller. Vill du veta mer är du varmt välkommen att kontakta oss.

Några av våra kunder

Vill du stärka upp ditt Tech-team?

Fyll då i formuläret här nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.